Samppanjat

Messujen samppanjat

Messuilla on mahdollisuus päästä maistelemaan harvoin saatavilla olevia prestige samppanjoita, sekä uusia että vanhoja klassikoita. Yhteensä samppanjoita on tarjolla yli 100kpl.

Messut

Pääsylippu

Pääsylippu maksaa 25 € joka sisältää sisäänpääsyn messuille sekä eteispalvelumaksun.

 

Samppanjat

Messuilla on mahdollisuus päästä maistelemaan harvoin saatavilla olevia prestige samppanjoita, sekä uusia että vanhoja klassikoita. Yhteensä samppanjoita on tarjolla yli 100kpl.

Maisteltavat samppanjat ovat alkaen 6 €.

HUOM! Messuilla käytössä ainoastaan korttimaksu!

Samppanjaillallinen

Tapahtuma huipentuu kuuden ruokalajin samppanjaillalliseen klo 17:00 ja 20:00 alkaen.

Master Class

Tunnelmallisissa kellareissamme on lisäksi tarjolla kävijöille maksullisia Master Classeja. Tutustu Master Classeihin.

Huomioithan että Master Class -lipun lisäksi tarvitset sisäänpääsylipun tapahtumaan osallistuaksesi Master Class -luennolle.

Erikoissamppanjat

Laurent-Perrier Grand Siècle Champagne Brut (Iteration 23)
Grand Siècle on aina blendi kolmesta huippuvuosikerrasta.
Champagne Orbanin Millesime 2012 & Prestige Cuvee
Perheomisteisen Meunier-tuottajan tyylinäyte
Pertois-LeBrunin Millesime 2010
Pientuottajan tyylikäs Grand Cru Blanc de Blancs vuodelta 2010!
Clos Lanson 2007
Clos Lanson on kulttimaineessa oleva erittäin harvinainen samppanja, jonka Chardonnay-rypäleet tulevat ainoalta Reimsin kaupungin sisäpuolella sijaitsevalta viinitarhalta.
Pol Roger Brut Vintage 2009 Magnum
Täyteläinen ja charmikas Brut Vintage 2009 on harmoninen mestariteos
Pol Roger Sir Winston Churchill 2008
Voimakas ja hienostunut samppanja, joka yhdistää paljon ylistetyn 2008 vuosikerran täyteläisyyden Cuvée Sir Winston Churchillin vertaansa vailla olevaan ja rakastettuun tyyliin.”
Dom Pérignon Plénitude 2 2002
Koe messuilla ainutlaatuinen mahdollisuus maistaa 2002 huippuvuosikerran uudelleen syntymistä.
Krug Vintage 2006
Krug Vintage 2006 on vasta saapunut ja ensimmäistä kertaa maisteltavissa Suomessa.
Dom Ruinart Rosé 2004
Maailman ensimmäisen samppanjatalon upea ja uskomattoman tasapainoinen vuosikerta rosé.
Perrier-Jouët Belle Epoque
Samppanja myydään kuuluisassa kukkapullossa, joka syntyi vuonna 1902, kun Art-Nouveau lasimestari Emilie Gallén suunnitteli kauniit emaloidut anemonet.
Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs Brut 200
Comtes de Champagne Blanc de Blancs on Taittingerin talon huippusamppanja ja maailman ainoa samppanja, jonka nimessä sana Champagne esiintyy.
De Sousa Cuvée Umami Grand Cru Millésime Champagne Extra Brut 2009
Rypäleet tähän uniikkiin samppanjaan on poimittu De Sousan omilta tarhoilta Côtes de Blancin ja Montagne de Reimsin alueilta. Köynnösten keski-ikä yli 60 vuotta. Käyminen ja batonnage tapahtuivat tammitynnyreissä. Ikäännytyspotentiaali 15-20 vuotta.
Champagne A. Bergère Les Vignes de Nuit 100% Chardonnay Extra Brut
“Les Vignes De Nuits” palstan köynnökset istutti Etogesin kylään perheen isoisä vuonna 1972. 100% Chardonnayn rypäleet kerätään myöhään ja runsas hedelmäisyys onkin aistittavissa.
Champagne A. Bergère Les Clos 100% Meunier Extra Brut
Ferebriangesissa, Petit-Morinin laaksossa sijaitsevan “Les Clos” -tarhan samppanja, joka ilmentää A.Bergère-perheen viiden sukupolven tietotaitoa. Les Clos-tarhan köynnökset ovat 49-vuotiaita. Tätä samppanjaa tehtiin 2400 pullon erä, ja jokainen pullo on numeroitu.
Palmes d’Or Rose 2000
Upea mahdollisuus maistaa upea ikääntynyt rose!
Charles Heidsieck Oenoteque 1989 Magnum
Ainutlaatuinen ja harvinainen mahdollisuus päästä maistelemaan Charles Heidsieck Vintage 1989 – samppanjaa magnum pullosta. Tätä huippu shamppanjaa Suomessa on ainoastaan yksi pullo, ja se tullut vain tätä tilaisuutta varten suoraan Roomalaisten rakentamista kalkki kellareista Reimsistä
Palmer & co Vintage 2008 Magnum
Champagne Palmer kypsyttää vuosikertamagnumeita 12 vuotta. Pian maistellaan suurta ja palkittua vuosikertaa 2008 Magnum koossa! Nähdään Samppanjamessuilla!
Hure Feresin Mémoire

Huré Frèresin samppanjatalo sijaitsee Ludesissa, Montagne de Reimsin itäosissa, missä kolme veljestä viljelee 10 hehtaaria viinitarhoja.

Rypäleet saadaan Montagne de Reimsista ja Vitryatista. Kellareista löytyy reserviviinejä, joista ensimmäiset ovat vuodelta 1982. Reserviviini vuosilta 1982-2015 kypsyy soleramenetelmällä 4500-litraisissa tammitynnyreissä, ja luo pohjan (25%) tälle cuvéelle