Koe samppanjan taikaa ohjatuilla Master Classeilla

Samppanjamessujen aikana järjestetään kiehtovia ja ennen kaikkea ainutlaatuisia Master Classeja, joilla Suomen ensimmäinen Master of Wine Essi Avellan vie sinut syvälle samppanjoiden ihmeelliseen maailmaan.

Master Classit

Klo 13.00 • 49 € / hlö

Klo 17.00 • 49 € / hlö

Klo 15.00 • 59 € / hlö

Samppanjatrendit

Klo 13.00 • 49 € / hlö

Mitkä samppanjat trendaavat tällä hetkellä? – siihen kysymykseen saat vastauksen tällä Master Classilla Essi Avellanin luotsaamana. Maistamme luennolla viittä eri poppaavaa samppanjaa. Pääset kokeilemaan muun muassa biodynaamisesti valmistettua samppanjaa sekä Palmer & Co samppanjatalon Blanc de Blancsia että Blanc de Noiria.

Maistettavat samppanjat

• Louis Roederer et Philippe Starck Brut Nature 2015
• Alexandre Bonnet Blanc de Noirs Extra Brut
• Huré Frères 4 Éléments Pinot Meunier Extra Brut 2015
• Palmer & Co Blanc de Blancs Magnum
• Palmer & Co Blanc de Noirs Magnum

Maisteluannoksen koko 4 cl.

Varmista paikkasi Master Classiin:

Huomioithan että Master Class -lipun lisäksi tarvitset sisäänpääsylipun tapahtumaan osallistuaksesi Master Class -luennolle. Sisäänpääsyliput ostettavissa lippukaupasta.

Rosé

Klo 17.00 • 49 € / hlö

Rosé Master Classilla maistellaan viittä eri roseesamppanjaa jotka tulevat eri samppanjataloilta. Luennolla mukana muun muassa vanhimman samppanjatalon Ruinartin roseeta sekä Pol Rogerin vuosikerta roseesamppanjaa. Tiesitkö, että Pol Roger on yksi harvoista kansainvälisesti tunnetuista samppanjataloista, joka on edelleen saman suvun omistuksessa? Essi Avellanin opastamana pääset tutustumaan huippu samppanjatalojen valmistamiin roseesamppanjoihin.

Maistettavat samppanjat

• Ruinart Rosé NV
• Louis Roederer Vintage Rosé 2016
• Domaine Alexandre Bonnet La Forêt Rosé de Saignée Extra Brut 2015
• Laurent-Perrier Cuvée Rosé
• Pol Roger Vintage Rosé 2015

Maisteluannoksen koko 4 cl.

Varmista paikkasi Master Classiin:

Huomioithan että Master Class -lipun lisäksi tarvitset sisäänpääsylipun tapahtumaan osallistuaksesi Master Class -luennolle. Sisäänpääsyliput ostettavissa lippukaupasta.

Magnum VS Bottle

Klo 15.00 • 59 € / hlö

Onko samppanjan laatu parhaimmillaan juuri magnumissa vai sittenkin pullossa? Mikä ero näissä on? Magnum vs bottle master classilla pääsemme tutustumaan eri pullokokojen saloihin Master of Wine Essi Avellanin opastuksella.

Maistettavat samppanjat

• Palmer & Co Vintage 1999
• Palmer & Co Vintage 1999 magnum
• Bollinger Special Cuvée NV
• Bollinger Special Cuvée NV Magnum
• Laurent-Perrier Cuvee
• Laurent-Perrier Cuvee Magnum

Maisteluannoksen koko 4 cl.

Varmista paikkasi Master Classiin:

Huomioithan että Master Class -lipun lisäksi tarvitset sisäänpääsylipun tapahtumaan osallistuaksesi Master Class -luennolle. Sisäänpääsyliput ostettavissa lippukaupasta.

Essi Avellan

Master of Wine Essi Avellan on kansainvälisesti arvostettu samppanja-asiantuntija. Avellan on kirjoittanut lukuisia viinikirjoja, päivittäen mm. kuohuviinitietoteoksen Christie’s World Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine. Club Oenologique ja World of Fine Wine -lehtien viiniraatien lisäksi Avellan kuuluu Champagne and Sparkling Wine World Championships -kilpailun ja International Wine and Spirit Competitionin tuomaristoon. Avellan kirjoittaa Suomessa Glorian Ruoka & Viini -lehteen sekä Viinilehteen ollen myös Kauppalehti Option Viiniklubin vetäjä. Hänen samppanja-arvioitaan voi lukea www.essiavellan.com -sivustolta.